Electrolux EKI6751AOX Instrukcja Użytkownika Strona 21

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 72
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 20
Bakeresultat Mulig årsak Løsning
Kaken blir ikke fer-
dig i løpet av den
angitte steketiden
For lav temperatur Still steketemperaturen litt høyere
10.2 Varmluftsteking
Type rett Rist Temperatur °C Tid i minutter
Rundstykker 2+4 175-185 15-20
Grove rundstykker 2+4 165-180 20-30
Småt gærbrød
med fyld
2+4 170-180 15-20
Formbröd 1+4 170-190 30-40
Saltkringler 2+4 160-170 15-20
Loff/Limpor 2+4 170-180 35-45
Helkornbrød 2+4 160-170 35-45
Rugbrød, blanding 2+4 250 oppvarming
- baking 2+4 160-170 60-70
Baguetter 2+4 180-200 20-30
Bradepandekage 3 150-160 50-60
Fruktkakor 3 140-150 70-80
Muffins 2+4 160-170 15-25
Rulltarta 3 190-210 6-15
Bullar 2+4 185-195 8-15
Längder/ Kransar 2+4 170-180 25-35
Pepparkakor 2+4 160-170 8-15
Formkage 2+4 150-160 30-40
Sukkerbrød/sand-
kaker
2 150-160 50-60
Marengs 2+4 100 90-120
Marengsbunner 2+4 100 90-120
- oppvarming 2+4
med ovnen skrudd
av
25
Kjeks 2+4 150-160 10-20
Vannbakkels 2+4 155-165 30-40
Fruktterter, mør-
deig
2+4 150-160
forsteking, bunner
10-15
Fruktterter, mør-
deig
2+4 150-160
etterbehandling
35-45
NORSK 21
Przeglądanie stron 20
1 2 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 71 72

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag