Electrolux EOL5821BAX Instrukcja Użytkownika Strona 49

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 64
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 48
RODZAJ PO‐
TRAWY
Pieczenie tradycyjne Termoobieg
Czas pie‐
czenia (min)
Uwagi
Poziom pie‐
karnika
Tem‐
peratu‐
ra (°C)
Poziom pie‐
karnika
Tem‐
pera‐
tura
(°C)
Ciasto ze śliw‐
kami
1 175 2 160 50 - 60 W formie do
chleba
1)
Małe ciastecz
ka – jeden po‐
ziom
3 170 3 150 -
160
20 - 30 Na blasze do
pieczenia cias‐
ta
Małe ciastecz
ka – dwa po
ziomy
- - 2 i 4 150 -
160
25 - 35 Na blasze do
pieczenia cias‐
ta
Małe ciastecz
ka – trzy po‐
ziomy
- - 1, 3 i 5 150 -
160
30 - 45 Na blasze do
pieczenia cias‐
ta
Ciasteczka/
ciasta przekła‐
dane – jeden
poziom
3 140 3 140 -
150
30 - 35 Na blasze do
pieczenia cias‐
ta
Ciasteczka/
ciasta przekła‐
dane – dwa
poziomy
- - 2 i 4 140 -
150
35 - 40 Na blasze do
pieczenia cias‐
ta
Ciasteczka/
ciasta przekła‐
dane – trzy po‐
ziomy
- - 1, 3 i 5 140 -
150
35 - 45 Na blasze do
pieczenia cias‐
ta
Bezy – jeden
poziom
3 120 3 120 80 - 100 Na blasze do
pieczenia cias‐
ta
Bezy – dwa
poziomy
- - 2 i 4 120 80 - 100 Na blasze do
pieczenia cias‐
ta
1)
Drożdżówki 3 190 3 170 –
190
12 - 20 Na blasze do
pieczenia cias‐
ta
1)
Eklery – jeden
poziom
3 190 3 170 25 - 35 Na blasze do
pieczenia cias‐
ta
Eklery – dwa
poziomy
- - 2 i 4 170 35 - 45 Na blasze do
pieczenia cias‐
ta
Tarty płaskie 2 180 2 170 45 - 70 W 20 cm fo‐
remce do cias‐
ta
POLSKI 49
Przeglądanie stron 48
1 2 ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... 63 64

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag