Electrolux EOL5821AOX Instrukcja Użytkownika Strona 53

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 60
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 52
WARZYWA
RODZAJ PO‐
TRAWY
Poziom piekarnika
Temperatura
(°C)
Czas (godz.)
1 poziom 2 poziomy
Fasola 3 1/4 60 - 70 6 - 8
Papryka 3 1/4 60 - 70 5 - 6
Warzywa na zu‐
3 1/4 60 - 70 5 - 6
Grzyby 3 1/4 50 - 60 6 - 8
Zioła 3 1/4 40 - 50 2 - 3
OWOCE
RODZAJ PO‐
TRAWY
Poziom piekarnika
Temperatura
(°C)
Czas (godz.)
1 poziom 2 poziomy
Śliwki 3 1/4 60 - 70 8 - 10
Morele 3 1/4 60 - 70 8 - 10
Krojone jabłka 3 1/4 60 - 70 6 - 8
Gruszki 3 1/4 60 - 70 6 - 9
11.11 Tabela temperatur dla termosondy
RODZAJ POTRAWY
Temperatura wewnątrz produk
tu (°C)
Pieczeń cielęca 75 - 80
Gicz cielęca 85 - 90
Pieczeń wołowa, lekko wypieczona 45 - 50
Pieczeń wołowa, średnio wypieczona 60 - 65
Pieczeń wołowa, dobrze wypieczona 70 - 75
Łopatka wieprzowa 80 - 82
Goleń wieprzowa 75 - 80
Jagnięcina 70 - 75
Kurczak 98
Zając 70 - 75
Pstrąg/dorada 65 - 70
Tuńczyk/łosoś 65 - 70
POLSKI 53
Przeglądanie stron 52
1 2 ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag