Electrolux EOE7C31Z Instrukcja Użytkownika Strona 21

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 44
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 20
Jelo Uobičajeno kuhanje Vrući zrak Vrijeme
(min)
Na‐
pomene
Tempera‐
tura (°C)
Položaj
rešetke
Tempera‐
tura (°C)
Položaj
rešetke
Žemlje 190 3 190 3 12 - 20 U posudi
za
pečenje.
Pećnicu
prethodno
zagrijte 10
minuta
Ekleri -
jedna razi‐
na
190 3 170 3 25 - 35 U pekaču
Ekleri -
dvije razi‐
ne
- - 170 2 i 4 35 - 45 U pekaču
Voćne pite 180 2 170 2 45 - 70 U kalupu
za kolače
od 20 cm
Bogata
voćna tor‐
ta
160 1 150 2 110 - 120 U kalupu
za kolače
od 24 cm
Sendvič
Victoria
170 1 160 2 (lijevo i
desno)
30 - 50 U kalupu
za kolače
od 20 cm
Kruh i pizza
Jelo Uobičajeno kuhanje Vrući zrak Vrijeme
(min)
Na‐
pomene
Tempera‐
tura (°C)
Položaj
rešetke
Tempera‐
tura (°C)
Položaj
rešetke
Bijeli kruh 190 1 190 1 60 - 70 1 - 2
komada,
0,5 kg po
komadu
Pećnicu
prethodno
zagrijte 10
minuta
Raženi
kruh
190 1 180 1 30 - 45 U kalupu
za kruh
HRVATSKI 21
Przeglądanie stron 20
1 2 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 43 44

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag