Electrolux EOB8851AAX Instrukcja Użytkownika Strona 23

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 48
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 22
Matvarer
Brettplasse-
ring
Temperatur (ºC)
Vann i vann-
skuffen (ml)
Tid
1)
(min.)
Kokte poteter,
delt i båter
2 96 600 35 - 40
Brødboller 2 96 600 35 - 45
Tagliatelle,
fersk
2 96 450 20 - 25
Polenta (væ-
skeforhold 3:1)
2 96 750 45 - 50
1)
Tidene er bare ment som en veiledning.
Fisk
Matvarer
Brettplasse-
ring
Temperatur (ºC)
Vann i vann-
skuffen (ml)
Tid
1)
(min)
Ørret, ca. 250
g
2 85 550 30 - 40
Reker, ferske 2 85 450 20 - 25
Reker, frossen 2 85 550 30 - 40
Laksefileter 2 85 500 25 - 35
Ørret, ca.
1 000 g
2 85 600 40 - 45
Blåskjell 2 96 500 20 - 30
Fiskefilet 2 80 350 15
1)
Tidene er kun veiledende.
Kjøtt
Matvarer
Brettplas-
sering
Temperatur
(ºC)
Vann i vann-
skuffen (ml)
Tid
1)
(min.)
Kokt skinke 1000 g 2 96 800 + 150 55 - 65
Kyllingbryst, posjert 2 90 500 25 - 35
Kylling, posjert,
1000 – 1200 g
2 96 800 + 150 60 - 70
Kalve-/svinestek
uten ben, 800 –
1000 g
2 90 800 + 300 80 - 90
Kasseler (saltet
kam av svin), po-
sjert
2 90 800 + 300 90 - 110
Tafelspitz (kokt ok-
sekjøtt)
2 96 800 + 700
110 -
120
Chipolatas 2 80 400 15 - 20
1)
Tidene er bare ment som en veiledning.
NORSK 23
Przeglądanie stron 22
1 2 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 47 48

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag