Electrolux EKG913A2OX Instrukcja Użytkownika Strona 17

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
Przeglądanie stron 16
11.6 Cooking tables
Casseroles
Food Quantity (kg) Temperature
(°C)
Time (min) Shelf position
Lasagna
1)
2.5 - 4.0 180 45 - 50 2
Cannelloni
1)
2.5 - 4.0 180 45 - 50 2
Potato gratin
1)
2.5 - 3.0 190 60 - 65 2
Macaroni oven
1)
4.0 - 4.5 195 40 - 45 2
Kebab Hala 3.5 - 4.0 195 40 - 50 2
1)
Preheat the oven for 15 minutes.
Meat & Poultry
Food Quantity
(kg)
Tem‐
pera‐
ture
(°C)
Time
(min)
Grill posi‐
tion
Grilling
time
(min)
Total
prepara‐
tion time
(min)
Shelf
posi‐
tion
Sheep 3.0 - 4.0 210 90 -
120
- - 90 - 120 2
Chicken 2.0 - 3.5 240 90 -
100
min. 90 - 100
90 - 100
1)
2
Duck 2.4 - 3.6 240 80 -
90
- - 80 - 90 2
Goose 5.0 - 6.0 240 80 -
90
- - 80 - 90 2
Rabbit 2.0 - 3.0 195 90 -
120
- - 90 - 120 2
Beef 2.4 - 3.0 210 90 -
120
- - 90 - 120 2
1)
Turn over after 50 min.
Fish
Food Quantity (kg) Temperature
(°C)
Time (min) Shelf position
Pike 1.6 - 3.0 180 50 - 60 2
Dorade 0.8 - 1.4 180 30 - 40 2
Trout 1.0 - 2.0 180 25 - 30 2
ENGLISH 17
Przeglądanie stron 16
1 2 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 27 28

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag