Electrolux DOC500NW Instrukcja Użytkownika Strona 21

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 36
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 20
Matvarer Antall Funksjon Tempera‐
tur (°C)
Tid (min) Skuffplas‐
sering
Roastbiff eller
filet: medium
per cm tyk‐
kelse
Gratinering
med vifte
180 – 190
1)
6 – 8 1
Roastbiff eller
filet: godt stekt
per cm tyk‐
kelse
Gratinering
med vifte
170 – 180
1)
8 – 10 1
1)
Forvarm ovnen.
Svinekjøtt
Matvarer Antall Funksjon Temperatur
(°C)
Tid (min) Skuffplas‐
sering
Skulder/nakke/
skinke
1 – 1,5 kg Gratinering
med vifte
160 – 180 90 – 120 1
Kotelett/ribbe 1 – 1,5 kg Gratinering
med vifte
170 – 180 60 – 90 1
Kjøttpudding 750 g– 1 kg Gratinering
med vifte
160 – 170 50 – 60 1
Svineknoke
(kokt på for‐
hånd)
750 g– 1 kg Gratinering
med vifte
150 – 170 90 – 120 1
Kalvekjøtt
Matvarer Mengde
(kg)
Funksjon Temperatur
(°C)
Tid (min) Skuffplas‐
sering
Kalvestek 1 Gratinering
med vifte
160 – 180 90 – 120 1
Kalveskank‐
er
1,5 – 2 Gratinering
med vifte
160 – 180 120 – 150 1
Lammekjøtt
Matvarer Mengde
(kg)
Funksjon Temperatur
(°C)
Skuffplas‐
sering
Tid (min) Skuffplas‐
sering
Lammestek
med ben /
lammestek
1 – 1,5 Gratinering
med vifte
150 – 170 100 – 120 1
Lammesadel 1 – 1,5 Gratinering
med vifte
160 – 180 40 – 60 1
NORSK 21
Przeglądanie stron 20
1 2 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 35 36

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag