Electrolux OOC500NZ Instrukcja Użytkownika Strona 20

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 32
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 19
Grønnsaker
Bruk den tredje brettplasseringen for ett brett.
For 2 brett bruker du den første og fjerde brettplasseringen.
Mat Temperatur (°C) Tid (t)
Bønner 60 - 70 6 - 8
Paprika 60 - 70 5 - 6
Suppegrønnsaker 60 - 70 5 - 6
Sjampinjonger 50 - 60 6 - 8
Urter 40 - 50 2 - 3
Frukt
Mat Temperatur
(°C)
Tid (t) Skuffplassering
1 posisjon 2 posisjoner
Plommer 60 - 70 8 - 10 3 1 / 4
Aprikoser 60 - 70 8 - 10 3 1 / 4
Epleskiver 60 - 70 6 - 8 3 1 / 4
Pærer 60 - 70 6 - 9 3 1 / 4
10.7 Tabell for steketermometer
Mat Kjernetemperatur
for maten (°C)
Kalvekjøtt 75 – 80
Kalveknoke 85 – 90
Engelsk roast‐
biff, lett stekt –
rød
45 – 50
Engelsk roast‐
biff, medium –
rosa
60 – 65
Engelsk roast‐
biff, godt stekt –
grå
70 – 75
Mat Kjernetemperatur
for maten (°C)
Svinekjøtt 80 – 82
Svinekjøtt 75 – 80
Lammekjøtt 70 – 75
Kylling 98
Vill Kanin 70 – 75
Ørret/brasme 65 – 70
Tunfisk/laks 65 – 70
10.8 Informasjon for
testinstitutter
Tester i henhold til IEC 60350-1.
www.electrolux.com20
Przeglądanie stron 19
1 2 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 31 32

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag