Electrolux EOB3000AOX Instrukcja Użytkownika Strona 11

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 44
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 10
TYPE MA-
TRETT
Over-/undervar-
me
Ekte varmluft
Tilbe-
rednings-
tid [min]
Merknader
Brett-
plasse-
ring
Temp
. [°C]
Brett-
plasse-
ring
Temp
. [°C]
Cannelloni 2 180 -
190
2 180 -
190
25 - 40
I en form
1)
1)
Forvarmes i 10 minutter.
KJØTT
TYPE MA-
TRETT
Over-/undervar-
me
Ekte varmluft
Tilbe-
rednings-
tid [min]
Merknader
Brett-
plasse-
ring
Temp
. [°C]
Brett-
plasse-
ring
Temp
. [°C]
Storfekjøtt 2 200 2 190 50 - 70 På en rist
Svinekjøtt 2 180 2 180 90 - 120 På en rist
Kalvekjøtt 2 190 2 175 90 - 120 På en rist
Engelsk
roastbiff, rød
2 210 2 200 50 - 60 På en rist
Engelsk
roastbiff,
medium
2 210 2 200 60 - 70 På en rist
Engelsk
roastbiff,
godt stekt -
grå
2 210 2 200 70 - 75 På en rist
Svinebog 2 180 2 170 120 -
150
Med skorpe
Svineskank 2 180 2 160 100 -
120
2 stk
Lammekjøtt 2 190 2 175 110 -
130
Lår
Kylling 2 220 2 200 70 - 85 Hel
Kalkun 2 180 2 160 210 -
240
Hel
And 2 175 2 220 120 -
150
Hel
Gås 2 175 1 160 150 -
200
Hel
Hare 2 190 2 175 60 - 80 Skåret i skiver
Hare 2 190 2 175 150 -
200
Skåret i skiver
NORSK 11
Przeglądanie stron 10
1 2 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 43 44

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag