
28
Tabell
Baketabell
Hylle-
posisjon
nedenfra
Temperatur
°C
Tid
min
.
Hylle-
posisjon
nedenfra
Temperatur
°C
Tid
min.
Pastaremser 3 160-180
1)
20-25 2/3/4 140-160
1)
40-45
Småkaker 2 170-190
1)
25-35 1/3 160-180
1)
25-30
Boller 2 215-235
1)
10-20 1/3 180-200
1)
10-20
Tynnkake 2 170-190
1)
25-30 2/3/4 150-170
1)
40-45
Fettfritt sukkerbrød 2 180-200
20-25 1/3 150-160
1)
30-35
Ostekake 2 170-190 50-70 2 150-170 50-70
Eplekake (gjærbakst) 3 180-200 45-50 1/3 180-200
1)
45-50
Eplepai 1 175-185
1)
55-60 1/3 150-170
1)
55-60
Sveitsisk epleterte 2 210-230
1)
30-50 3 180-200
1)
30-50
Pannekake i langpanne 2 170-180 50-55 3 150-160 50-55
Smuldrekake 3 190-200 25-35
3 165-175 25-35
Marengs 2 115-125 40-50
2/3/4 115-125 45-55
Pizza 2 210-230
25-30
1/3 190-210 25-30
1) Forvarm ovnen
Komentarze do niniejszej Instrukcji