Electrolux EOCP5803AX Instrukcja Użytkownika Strona 34

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 44
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 33
Frugt
Madvare Temperatur
(°C)
Tid (t) Ovnrille
1 rille 2 riller
Blommer 60 - 70 8 - 10 3 1 / 4
Abrikoser 60 - 70 8 - 10 3 1 / 4
Æble, i skiver 60 - 70 6 - 8 3 1 / 4
Pærer 60 - 70 6 - 9 3 1 / 4
11.16 Brød
Det anbefales ikke at forvarme.
Madvare Temperatur (°C) Tid (min.) Ovnrille
Franskbrød 180 - 200 40 - 60 2
Flute 200 - 220 35 - 45 2
Croissant 180 - 200 40 - 60 2
Ciabatta 200 - 220 35 - 45 2
Grovbrød 190 - 210 50 - 70 2
Rugbrød 180 - 200 50 - 70 2
Flerkornsbrød 170 - 190 60 - 90 2
11.17 Tabel for termometer
Oksekød
Madvare Kernetemperatur (°C)
Højreb / tournedos: rød 45 - 50
Højreb / tournedos: rosa 60 - 65
Højreb / tournedos: gennemstegt 70 - 75
Svin
Madvare Kernetemperatur (°C)
Bov / skinke / svinekam 80 - 82
Kotelet (ryg) / hamburgerryg 75 - 80
Farsbrød 75 - 80
Kalvekød
Madvare Kernetemperatur (°C)
Kalvesteg 75 - 80
www.electrolux.com34
Przeglądanie stron 33
1 2 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... 43 44

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag