Electrolux EOCP5803AX Instrukcja Użytkownika Strona 31

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 44
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 30
Madvare Tid (min.) Ovnrille
1. side 2. side
Pølser 10 - 12 6 - 8 4
Filet/Kalvebøf 7 - 10 6 - 8 4
Toast/Toastbrød 1 - 3 1 - 3 5
Toastbrød med på-
læg
6 - 8 - 4
Grillstegning med grillspyd
Madvare Temperatur (°C) Tid (min.)
Kylling 220 - 240 70 - 90
Rullesteg til stegning 190 - 210 120 - 180
And 220 - 240 90 - 150
Svineskank 190 - 210 150 - 210
Når du griller med grillspyd, skal du sætte
grill/bradepanden på første ovnrille.
11.12 Frosne Madvarer
Madvare Temperatur (°C) Tid (min.) Ovnrille
Pizza, frossen 200 - 220 15 - 25 2
Deep pan pizza,
frossen
190 - 210 20 - 25 2
Pizza, kold 210 - 230 13 - 25 2
Pizza snacks, frosne 180 - 200 15 - 30 2
Pommes frites, tyn-
de
200 - 220 20 - 30 3
Pommes frites, tyk-
ke
200 - 220 25 - 35 3
Grønsager/Kroketter 220 - 230 20 - 35 3
Brasede Kartofler 210 - 230 20 - 30 3
Lasagne/Cannelloni,
frisk
170 - 190 35 - 45 2
Lasagne/Cannelloni,
frosne
160 - 180 40 - 60 2
Ovnbagt ost 170 - 190 20 - 30 3
Kyllingevinger 190 - 210 20 - 30 2
DANSK
31
Przeglądanie stron 30
1 2 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... 43 44

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag