Electrolux EOY5851AOX Instrukcja Użytkownika Strona 26

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 52
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 25
Produkt Naczynie Akcesoria Uwagi
- Panierowana ry‐
ba/mięso
- Blacha do ciasta Kilka mniejszych
sztuk, np. paluszki
rybne lub cordon
bleu.
Mrożony placek/
quiche
- Blacha do ciasta -
Dania ziemniac‐
zane:
- Mrożonki Naczynie żarood‐
porne
Ruszt -
- Produkty świeże Naczynie żarood‐
porne
Ruszt -
Makarony:
- Mrożonki Naczynie żarood‐
porne
Ruszt -
- Produkty świeże Naczynie żarood‐
porne
Ruszt -
Dania z ryżem:
- Mrożonki Naczynie żarood‐
porne
Ruszt Ryż gotowany.
- Produkty świeże Naczynie żarood‐
porne
Ruszt Ryż gotowany.
Dania warzywne:
- Mrożonki Naczynie żarood‐
porne
Ruszt -
- Produkty świeże Naczynie żarood‐
porne
Ruszt -
Mrożony placek - Blacha do ciasta 1 lub 2 szt.
Przekąski - Blacha do ciasta Kilka mniejszych
sztuk.
11.4 Auto-pieczenie - Potrawy z piekarnika
Produkt Naczynie Akcesoria Uwagi
Zapiekanka rybna:
- Gruba zapiekanka Naczynie żarood‐
porne
Ruszt Mniej niż 4 cm.
www.electrolux.com26
Przeglądanie stron 25
1 2 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 51 52

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag