Electrolux EOP601X Instrukcja Użytkownika Strona 19

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 64
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 18
9.6 Grill
Opvarm den tomme ovn i 3
minutter før tilberedning.
Madvare Mængde Tempera‐
tur (°C)
Tid (min.) Ovnrille
Stykker (g) 1. side 2. side
Tournedos 4 800 maks. 12 - 15 12 - 14 4
Okses‐
teaks
4 600 maks. 10 - 12 6 - 8 4
Grillpølser 8 - maks. 12 - 15 10 - 12 4
Svinekote‐
let
4 600 maks. 12 - 16 12 - 14 4
Kylling (i
halve)
2 1000 maks. 30 - 35 25 - 30 4
Kebab 4 - maks. 10 - 15 10 - 12 4
Kyllinge‐
bryster
4 400 maks. 12 - 15 12 - 14 4
Hambur‐
ger
6 600 maks. 20 - 30 - 4
Fiskefilet 4 400 maks. 12 - 14 10 - 12 4
Sandwi‐
ches
4 - 6 - maks. 5 - 7 - 4
Toastbrød 4 - 6 - maks. 2 - 4 2 - 3 4
9.7 Turbogrill
Oksekød
Madvare Mængde Temperatur
(°C)
Tid (min.) Ovnrille
Roastbeef eller fi‐
let, rød
1)
pr. cm i tykkel‐
sen
190 - 200 5 - 6 1 eller 2
Roastbeef eller fi‐
let, medium
1)
pr. cm i tykkel‐
sen
180 - 190 6 - 8 1 eller 2
Roastbeef eller fi‐
let, gennemstegt
1)
pr. cm i tykkel‐
sen
170 - 180 8 - 10 1 eller 2
1)
Forvarm ovnen.
DANSK 19
Przeglądanie stron 18
1 2 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 63 64

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag