Electrolux EON64100A EU ENV06 Instrukcja Użytkownika Strona 38

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 72
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 37
38 electrolux anvendelse, tabeller og tips
Steking av kaker på flere innsettingsriller
Type bakst
Varmluft
med
ringvarmer
Varmluft med
ringvarmer
Temperatur
ºC
Tid
Timer:
Min.
Innsettingsrille nedenfra
2 nivåer 3 nivåer
Bakst på stekebrett
Vannbakkels/eclairs 1/4 --- 160-180
1)
1) Forvarm stekeovnen
0:35-0:60
Strøsselkake, tørr 1/3 --- 140-160 0:30-0:60
Småkaker
Småkaker av mørdeig 1/3 1/3/5 150-160 0:15-0:35
Sprutekaker 1/3 1/3/5 140 0:20-0:60
Småkaker av røredeig 1/3 --- 160-170 0:25-0:40
Småkaker av eggehvite,
marengs
1/3 --- 80-100 2:10-2:50
Makroner 1/3 --- 100-120 0:40-1:20
Småkaker av gjærdeig 1/3 --- 160-170 0:30-0:60
Småkaker av butterdeig 1/3 --- 170-180
1)
0:30-0:50
Rundstykker 1/4 --- 160 0:30-0:45
Småkaker (20stk/brett) 1/4 --- 140
1)
0:25-0:40
Przeglądanie stron 37
1 2 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... 71 72

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag