Electrolux EOCP5803AX Przewodnik Szybki Start Strona 3

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 4
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 2
1-3 kg
0:00-23:59
3:00
19:30
1/3
2:30
19:00
1/5
. . .
. . .
16:30
03:00
2.0 kg
16:30
03:00
2.0 kg
16:30
03:00
200°C
16:30
03:00
200°C
5/5
4/5
3/5
2/5
30-300°C
Tilberedningshjelp
Trykk to ganger
Halvfabrikata
Tilbake
Tilbake
Svin/Kalv
Svinestek
Vektautomatikk
Okse/Vilt/Lam
Kam av svin
Manuelt
Steketid
Ferdigtid
Halvfabrikata
Svin/Kalv
Okse/Vilt/Lam
Svensk festskinke
Svinestek
Kam av svin
Vektautomatikk
Manuelt
Tilbake
TASTESPERRE
Trykk OK for å starte
Steketid
Ferdigtid
SET + GO
Heat+Hold
LAGRE
Trykk OK for å starte
Trykk OK for å starte
Trykk OK for å starte
Przeglądanie stron 2
1 2 3 4

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag