Electrolux EOC35000X Instrukcja Użytkownika Strona 35

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 64
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 34
zastosowania, tabele i rady electrolux 35
Tabela Zapiekanki i potrawy opiekane
Tabela mro¿onych potraw gotowych.
Potrawa Funkcja piekarnika
Poziom
wsadu
Tempe-
ratura
°C
Czas
godz min
Zapiekanka z
makaronem
Grzejnik górny/
dolny
1 180-200 0:45-1:00
Lasagne
Grzejnik górny/
dolny
1 180-200 0:25-0:40
Potrawy opiekane
Warzywa
1)
Grillowanie z
gor¹cym
powietrzem
1 160-170 0:15-0:30
Opiekane bagietki
1)
Grillowanie z
gor¹cym
powietrzem
1 160-170 0:15-0:30
S³odkie zapiekanki
Grzejnik górny/
dolny
1 180-200 0:40-0:60
Zapiekanki rybne
Grzejnik górny/
dolny
1 180-200 0:30-1:00
Warzywa faszerowane
Grillowanie z
gor¹cym
powietrzem
1 160-170 0:30-1:00
1) Nagrzaæ piekarnik
Produkt do
gotowania
Funkcja piekarnika
Poziom
wsadu
Temperatura
°C
Czas
Pizza mro¿ona
Grzejnik górny/
dolny
3
zgodnie z
informacjami
producenta
zgodnie z
informacjami
producenta
Frytki
1)
(300-600 g)
Grillowanie z
gor¹cym
powietrzem
3 200-220
zgodnie z
informacjami
producenta
Bagietki
Grzejnik górny/
dolny
3
zgodnie z
informacjami
producenta
zgodnie z
informacjami
producenta
Ciasto
owocowe
Grzejnik górny/
dolny
3
zgodnie z
informacjami
producenta
zgodnie z
informacjami
producenta
1) Uwaga: W czasie pieczenia nale¿y 2 – 3 razy obróciæ frytki
Przeglądanie stron 34
1 2 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 63 64

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag