Electrolux EOBP8801VX Przewodnik Szybki Start Strona 2

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 4
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 1
30-230°C
0:00-23:59
16:30
00:15 140°C
16:30
00:15 140°C
0:00
16:30
1/3
0:30
17:00
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5
. . .
Funkcje pieczenia
Termoobieg
Pizza
Gotowanie na parze
Czas
Czas
BLOKADA PANELU
USTAW + START
Pieczenie+utrzym. temp.
ZAPISZ
Koniec
Koniec
Naciśnij OK, aby włączyć
Naciśnij OK, aby włączyć
Naciśnij OK, aby włączyć
Naciśnij OK, aby włączyć
Nacisnąć jednokrotnie
Nacisnąć jednokrotnie lub dwukrotnie
Funkcje pieczenia
Termoobieg
Pizza
Termoobieg + para
Pieczenie tradycyjne
Grill
Szybki grill
Turbo grill
Grzałka dolna
Termoobieg (niska temp.)
Regeneracja
Pieczenie parowe (25/75)
Pieczenie parowe (50/50)
Gotowanie na parze
Specjalne
Chleb
Zapiekanki
Wyrastanie ciasta
Podtrzymywanie temp.
Pasteryzowanie
Podtrzymywanie temp.
Rozmrażanie
Potrawy mrożone
Termoobieg
Pizza
Gotowanie na parze
Przeglądanie stron 1
1 2 3 4

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag