Electrolux EOB8857AAX Instrukcja Użytkownika Strona 32

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 56
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 31
11.6 Horúca para
Pokrm Teplota (°C) Čas (min) Úroveň v rúre
Pečené bravčové
1 000 g
160 - 180 90 - 100 2
Hovädzie pečené
1 000 g
180 - 200 60 - 90 2
Pečené teľacie
1 000 g
180 80 - 90 2
Sekaná, nevarená
500 g
180 30 - 40 2
Údené bravčové
600 – 1 000 g (na‐
máčajte 2 hodiny)
160 - 180 60 - 70 2
Kurča 1 000 g 180 - 210 50 - 60 2
Kačica (1 500 – 2
000 g)
180 70 - 90 2
Hus 3 000 g 170 130 - 170 1
Zapečené zemiaky 160 - 170 50 - 60 2
Cestovinový nákyp 170 - 190 40 - 50 2
Lasagne 170 - 180 45 - 55 2
Rôzne druhy chleba
500 – 1 000 g
180 - 190 45 - 60 2
Pečivo z chlebové‐
ho cesta
180 - 210 25 - 35 2
Predpečené pečivo 200 15 - 20 2
Predpečené bagety
40 – 50 g
200 15 - 20 2
Predpečené bagety
40 – 50 g mrazené
200 25 - 35 2
11.7 Regenerácia
Pokrm Teplota (°C) Čas (min) Úroveň v rúre
Jedlá na tanieri 110 10 - 15 2
Cestoviny 110 10 - 15 2
Ryža 110 10 - 15 2
Knedle 110 15 - 25 2
www.electrolux.com32
Przeglądanie stron 31
1 2 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 55 56

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag