Electrolux EOB6220AOV Instrukcja Użytkownika Strona 61

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 72
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 60
Produkt Ilość (g) Tempe‐
ratura
(°C)
Czas
(min)
Poziom
piekarnika
Uwagi
Indyk 4000 170 180 - 240 2 W całości
Kaczka 2000 - 2500 170 - 180 120 - 150 2 W całości
Gęś 3000 160 - 170 150 - 200 1 W całości
Królik - 170 - 180 60 - 90 2 W kawałkach
Ryba
Produkt Ilość
(g)
Tempera‐
tura (°C)
Czas
(min)
Poziom
piekarnika
Uwagi
Pstrąg 1500 180 25 - 35 2 3 - 4 Ryba
Tuńczyk 1200 175 35 - 50 2 4 - 6 filetów
Morszczuk - 200 20 - 30 2 -
Odgrzewanie na parze
Produkt Temperatura
(°C)
Czas (min) Poziom
piekarnika
Uwagi
Casserole / Za‐
piekanki
1)
140 15 - 25 2 Odgrzewać na talerzu
Makaron z so‐
sem
1)
140 10 - 15 2 Odgrzewać na talerzu
Przystawki (np.
ryż, ziemniaki,
makaron)
1)
140 10 - 15 2 Odgrzewać na talerzu
Dania na jednym
talerzu
1)
140 10 - 15 2 Odgrzewać na talerzu
Mięso
1)
140 10 - 15 2 Odgrzewać na talerzu
Warzywa
1)
140 10 - 15 2 Odgrzewać na talerzu
1)
Nagrzewać wstępnie piekarnik przez 10 minut.
9.11 Pieczenie w naczyniu do
potraw dietetycznych
Użyć funkcji Termoobieg + para.
Warzywa
Produkt Temperatura (°C) Czas (min) Poziom piekarnika
Brokuły, cząstki 150 20 - 25 2
POLSKI 61
Przeglądanie stron 60
1 2 ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... 71 72

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag