Electrolux EOB52100X EU ENV06 Instrukcja Użytkownika Strona 34

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 40
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 33
34 electrolux anvendelser, tabeller og tips
Tabel, gratiner og gratinering
Ret Ovnfunktion. Rille
Tempera-
tur
C
Tid
Ti.: Min.
Pastagratin Over-/undervarme 1 180-200 0:45-1:00
Lasagne Over-/undervarme 1 180-200 0:25-0:40
Grøntsags-gratin
1)
Varmluft med ring-
varmelegeme
1 160-170 0:15-0:30
Gratinerede flutes
1)
Varmluft med ring-
varmelegeme
1 160-170 0:15-0:30
Søde gratiner Over-/undervarme 1 180-200 0:40-0:60
Fiskegratiner Over-/undervarme 1 180-200 0:30-1:00
Fyldte grøntsager
Varmluft med ring-
varmelegeme
1 160-170 0:30-1:00
1) Forvarmet ovn
Przeglądanie stron 33
1 2 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag