Electrolux EOB3610X Instrukcja Użytkownika Strona 20

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 40
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 19
20
Tabela Zapiekanki i potrawy zapiekane
Tabela mro¿onych potraw gotowych
Potrawa Funkcja piekarnika Prowadnica
Tempe-
ratura
°C
Czas
godzin
min.
Zapiekanka makaronowa
¡
Grzejnik górny/
dolny
1 180-200 0:45-1:00
Lasagne
¡
Grzejnik górny/
dolny
1 180-200 0:25-0:40
Zapiekane warzywa
1)
1) Rozgrzaæ piekarnik
¥
Termoobieg 1 160-170 0:15-0:30
Zapiekane bagietki
1)
¥
Termoobieg 1 160-170 0:15-0:30
S³odkie zapiekanki
¡
Grzejnik górny/
dolny
1 180-200 0:40-0:60
Zapiekanki rybne
¡
Grzejnik górny/
dolny
1 180-200 0:30-1:00
Warzywa faszerowane
¥
Termoobieg 1 160-170 0:30-1:00
Produkt Funkcja piekarnika
Prowad-
nica
Temperatura
°C
Czas
Pizza mro¿ona
¡
Grzejnik górny/dolny 3
zgodnie z
informacjami,
podanymi przez
producenta
zgodnie z
informacjami,
podanymi przez
producenta
Frytki
1)
(300-600 g)
1) Uwaga: Obróciæ frytki 2-3 razy w czasie pieczenia.
¥
Termoobieg 3 200-220 15-25 min.
Bagietki
¡
Grzejnik górny/dolny 3
zgodnie z
informacjami,
podanymi przez
producenta
zgodnie z
informacjami,
podanymi przez
producenta
Ciasto owocowe
¡
Grzejnik górny/dolny 3
zgodnie z
informacjami,
podanymi przez
producenta
zgodnie z
informacjami,
podanymi przez
producenta
Przeglądanie stron 19
1 2 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 39 40

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag