Electrolux EOB3410AOX Instrukcja Użytkownika Strona 13

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 24
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 12
VRSTA JEDI
Tradicionalno peče
nje
Vroči zrak
Čas peče‐
nja [min]
Opombe
Položaj re
šetk
Temp
[°C]
Položaj re
šetk
Temp
[°C]
Kunec 2 190 2 175 150 - 200 Razkosan
Fazan 2 190 2 175 90 - 120 Cel
RIBE
VRSTA JEDI
Tradicionalno peče‐
nje
Vroči zrak
Čas peče‐
nja [min]
Opombe
Položaj re‐
šetk
Temp
[°C]
Položaj re‐
šetk
Temp
[°C]
Postrv/orada 2 190 2 175 40 - 55 3 - 4 ribe
Tuna/losos 2 190 2 175 35 - 60 4 - 6 filetov
8.5 Mali žar
Pečico segrevajte 10 minut pred vstav
ljanjem živil.
Količina Mali žar Čas pečenja [min]
VRSTA JEDI Kosov [g] Položaj re‐
šetk
Temp
[°C]
1. stran 2. stran
Goveji zrezki 4 800 4 maks. 12-15 12-14
Biftki 4 600 4 maks. 10-12 6-8
Klobase 8 - 4 maks. 12-15 10-12
Svinjski kotleti 4 600 4 maks. 12-16 12-14
Piščanec (polovi‐
ca)
2 1000 4 maks. 30-35 25-30
Kebab 4 - 4 maks. 10-15 10-12
Piščančje prsi 4 400 4 maks. 12-15 12-14
Hamburger 6 600 4 maks. 20-30 -
Ribji file 4 400 4 maks. 12-14 10-12
Popečeni obloženi
kruhki
4-6 - 4 maks. 5-7 -
Popečen kruh 4-6 - 4 maks. 2-4 2-3
8.6 Infra pečenje
Govedina
VRSTA JEDI Količina Položaj rešetk
Temperatura
[°C]
Čas [min]
Goveji zrezek ali file,
manj pečen
na cm debeline 1
190 - 200
1)
5 - 6
SLOVENŠČINA 13
Przeglądanie stron 12
1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 23 24

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag