Electrolux EOB3311AOX Instrukcja Użytkownika Strona 41

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 60
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 40
9.5 Tabela pieczenia
Ciasta
Produkt Górna/dolna grzałka Termoobieg Czas
(min)
Uwagi
Tempera‐
tura (°C)
Poziom
piekarni‐
ka
Tempera‐
tura (°C)
Poziom
piekarni‐
ka
Ciasta
ucierane
170 2 160 3 (2 i 4) 45 - 60 W foremce
do ciasta
Kruche
ciasto
170 2 160 3 (2 i 4) 20 - 30 W foremce
do ciasta
Sernik 170 1 165 2 60 - 80 W 26 cm
foremce
do ciasta
Jabłecznik
(szarlot‐
ka)
1)
170 2 160 2 (po lew‐
ej i po
prawej)
80 - 100 W dwóch
20 cm
foremkach
do ciasta
ustawio‐
nych na
ruszcie
Strudel 175 3 150 2 60 - 80 Na blasze
do piecze‐
nia ciasta
Tarta z
dżemem
170 2 165 2 (po lew‐
ej i po
prawej)
30 - 40 W 26 cm
foremce
do ciasta
Biszkopt 170 2 160 2 50 - 60 W 26 cm
foremce
do ciasta
Keks /
Ciasto
owo‐
cowe
1)
160 2 150 2 90 - 120 W 20 cm
foremce
do ciasta
Ciasto ze
śliwkami
1)
175 1 160 2 50 - 60 W formie
do chleba
Małe cias‐
teczka –
jeden po‐
ziom
170 3 140 - 150 3 20 - 30 Na blasze
do piecze‐
nia ciasta
Małe cias‐
teczka –
dwa pozi‐
omy
- - 140 - 150 2 i 4 25 - 35 Na blasze
do piecze‐
nia ciasta
POLSKI 41
Przeglądanie stron 40
1 2 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... 59 60

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag