Electrolux EOA5751AOX Instrukcja Użytkownika Strona 24

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 44
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 23
Aliment Funcţie Temperatură
(°C)
Durată (min) Nivel raft
Biscuiţi făcuţi
cu drojdie
Aer cald 150 - 160 20 - 40 3
Foietaj din
aluat franţu‐
zesc
Aer cald
170 - 180
1)
20 - 30 3
Rulouri Aer cald
160
1)
10 - 25 3
Rulouri Caldura de sus
+ jos
190 - 210
1)
10 - 25 3
Small cakes /
Prăjituri mici
(20 de bucăţi/
tavă)
Aer cald
150
1)
20 - 35 3
Small cakes /
Prăjituri mici
(20 de bucăţi/
tavă)
Caldura de sus
+ jos
170
1)
20 - 30 3
1)
Preîncălziţi cuptorul.
11.5 Preparate coapte şi gratinate
Aliment Funcţie Temperatură
(°C)
Durată (min) Nivel raft
Paste la cuptor Caldura de sus
+ jos
180 - 200 45 - 60 1
Lasagne Caldura de sus
+ jos
180 - 200 25 - 40 1
Legume grati‐
nate
1)
Gatire intensiva 160 - 170 15 - 30 1
Baghete cu
brânză topită
Aer cald 160 - 170 15 - 30 1
Dulciuri Caldura de sus
+ jos
180 - 200 40 - 60 1
Peşte la cuptor Caldura de sus
+ jos
180 - 200 30 - 60 1
Legume um‐
plute
Aer cald 160 - 170 30 - 60 1
1)
Preîncălziţi cuptorul.
www.electrolux.com24
Przeglądanie stron 23
1 2 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 43 44

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag