Electrolux EOA5555AAX Instrukcja Użytkownika Strona 31

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 40
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 30
Produkt Temperatura wewnątrz produktu (°C)
Udziec sarni 70 - 75
Ryby
Produkt Temperatura wewnątrz produktu (°C)
Łosoś 65 - 70
Pstrąg 65 - 70
9.17 Informacje dla ośrodków
przeprowadzających testy
Testy zgodnie z normami EN
60350-1:2013 i IEC 60350-1:2011.
Pieczenie na jednym poziomie. Pieczenie w formach.
Produkt Funkcja Temperatura
(°C)
Czas
(min)
Poziom pie‐
karnika
Fatless sponge ca‐
ke / biszkopt nisko‐
kaloryczny
Termoobieg 140 - 150 35 - 50 2
Fatless sponge ca‐
ke / biszkopt nisko‐
kaloryczny
Górna/dolna
grzałka
160 35 - 50 2
Apple pie / szarlotka
(2 formy, Ø 20 cm,
umieszczone po
przekątnej)
Termoobieg 160 60 - 90 2
Apple pie / szarlotka
(2 formy, Ø 20 cm,
umieszczone po
przekątnej)
Górna/dolna
grzałka
180 70 - 90 1
Pieczenie na jednym poziomie. Ciastka.
Produkt Funkcja Temperatura
(°C)
Czas
(min)
Poziom pie‐
karnika
Short bread / cias‐
teczka maślane /
ciasta przekładane
Termoobieg 140 25 - 40 3
Short bread / cias‐
teczka maślane /
ciasta przekładane
Górna/dolna
grzałka
160
1)
20 - 30 3
Small cakes / małe
ciasteczka (20 sztuk
na blasze)
Termoobieg
150
1)
20 - 35 3
POLSKI 31
Przeglądanie stron 30
1 2 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... 39 40

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag