Electrolux EOA5551AAX Instrukcja Użytkownika Strona 28

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 36
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 27
9.15 Tabela temperatur dla termosondy
Wołowina
Produkt Temperatura wewnątrz produktu (°C)
Stek z rostbefu/polędwicy: lekko wypiecz‐
ony
45 - 50
Stek z rostbefu/polędwicy: średnio wy‐
pieczony
60 - 65
Stek z rostbefu/polędwicy: dobrze wy‐
pieczony
70 - 75
Wieprzowina
Produkt Temperatura wewnątrz produktu (°C)
Łopatka/szynka/karkówka 80 - 82
Schab (comber)/wędzona wieprzowina 75 - 80
Klops 75 - 80
Cielęcina
Produkt Temperatura wewnątrz produktu (°C)
Pieczeń cielęca 75 - 80
Gicz cielęca 85 - 90
Baranina/jagnięcina
Produkt Temperatura wewnątrz produktu (°C)
Udziec barani 80 - 85
Comber barani 80 - 85
Pieczeń jagnięca/udziec jagnięcy 70 - 75
Dziczyzna
Produkt Temperatura wewnątrz produktu (°C)
Comber zajęczy 70 - 75
Udziec zajęczy 70 - 75
Zając cały 70 - 75
Comber sarni 70 - 75
Udziec sarni 70 - 75
Ryby
Produkt Temperatura wewnątrz produktu (°C)
Łosoś 65 - 70
www.electrolux.com28
Przeglądanie stron 27
1 2 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag