Electrolux EOA3454AAX Instrukcja Użytkownika Strona 13

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 60
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 12
Jelo Voda u
reljefnim
šupljinama
(ml)
Tempera‐
tura (°C)
Vrijeme
(min)
Položaj
rešetke
Napomene
Peciva 100 200 20 - 25 2 Koristite pekač za
pecivo.
1)
Pizza na
kućni način
100 230 10 - 20 2 Koristite pekač za
pecivo.
1)
Focaccia 100 200 - 210 10 - 20 2 Koristite pekač za
pecivo.
1)
Kolačići, po‐
gače, kroa‐
sani
100 150 - 180 10 - 20 2 Koristite pekač za
pecivo.
1)
Kolač sa
šljivama, pi‐
ta s
jabukama,
peciva s
cimetom
100 - 150 160 - 180 30 - 60 2 Koristite kalup za
tortu.
1)
1)
Predgrijte u praznoj pećnici 5 minuta prije pečenja.
Počnite peći zamrznuto
Jelo Voda u reljefnim
šupljinama (ml)
Temperatura
(°C)
Vrijeme (min) Položaj re‐
šetke
Pizza, smrznuta 150 200 - 210 10 - 20
2
1)
Lasagne,
zamrznute
200 180 - 200 35 - 50
2
1)
Zamrznuti kroa‐
san
150 170 - 180 15 - 25
2
1)
1)
Predgrijte praznu pećnicu 10 minuta prije kuhanja.
Regeneracija hrane
Jelo Voda u reljefnim
šupljinama (ml)
Temperatura
(°C)
Vrijeme (min) Položaj re‐
šetke
Kruh 100 110 15 - 25 2
Peciva 100 110 10 - 20 2
Pizza na kućni
način
100 110 15 - 25 2
Focaccia 100 110 15 - 25 2
HRVATSKI 13
Przeglądanie stron 12
1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 59 60

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag