Electrolux EKK54952OX Instrukcja Użytkownika Strona 21

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 40
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 20
Warzywa marynowane
Produkt Temperatura
(°C)
Czas (min) Poziom
piekarni‐
ka
Akcesoria
Marchew / Pikle / Rzepa /
Seler
160 35 - 45 1 Użyć blachy
do piecze‐
nia.
11.8 Delikatne pieczenie konwekcyjne
suszenie
Produkt Temperatura
(°C)
Czas (godz.) Poziom piekarnika
1 pozycja 2 pozycje
Warzywa
Fasola 60 - 70 7 - 9 2 1 / 3
Krążki papryki 60 - 70 10 - 12 2 1 / 3
Warzywa
(kwaśne)
60 - 70 9 - 11 2 1 / 3
Krojone grzyby 50 - 60 13 - 15 2 1 / 3
Zioła 40 - 50 3 - 5 2 1 / 3
Owoce
Połówki śliwek 60 - 70 11 - 13 2 1 / 3
Połówki moreli 60 - 70 9 - 11 2 1 / 3
Krojone jabłka 60 - 70 6 - 8 2 1 / 3
Krojone gruszki 60 - 70 7 - 10 2 1 / 3
Termoobieg (niska temp.)
Produkt Ilość (kg) Przyru‐
mienianie
z każdej
strony
(min)
Temperatura
(°C)
Poziom
piekarni‐
ka
Czas (min)
Wołowina
Filet, średnio
wypieczony
1.0 - 1.5 2 80 - 100 2 60 - 90
Pieczeń wołowa
(średnio wypie‐
czona)
1.5 - 2.0 4 80 - 100 2 160 - 200
Cielęcina
POLSKI 21
Przeglądanie stron 20
1 2 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 39 40

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag