Electrolux EKD513503X Instrukcja Użytkownika Strona 77

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 88
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 76
Živilo Teža (g)
Vrsta pe-
kača
Višina re-
šetke
Čas pred-
grevanja
(minute)
Tempera-
tura (°C)
Čas pri-
prave / pe-
čenja (mi-
nute)
Jabolčna pi-
ta
1200 +
1200
2 okrogla
aluminizira-
na pekača
(premer: 20
cm)
2/2 - 165-175 50-60
Drobno pe-
civo
500 emajliran 2 10 150-160 20-30
Drobno pe-
civo
500 + 500 emajliran 1/3 10 150-160 30-40
Drobno pe-
civo
500 + 500
+ 500
emajliran
1/2/4
1)
10 150-160 35-45
Biskvitna
torta
350 1 okrogel
aluminiziran
pekač (pre-
mer: 26 cm)
1 10 150-160 20-30
Maslen ko-
lač
1200 emajliran 2 - 150-160
30-35
2)
Piščanec,
cel
1300 rešetka pe-
čice na viši-
ni 2, pekač
za pečenje
na višini 1
2 - 170-180 40-50
Svinjska pe-
čenka
800 rešetka pe-
čice na viši-
ni 2, pekač
za pečenje
na višini 1
2 - 170-180 45-50
Polnjeno
pecivo iz
kvašenega
testa
1200 emajliran 2 20-30 150-160 20-30
Pizza 1000 +
1000
emajliran 1/3 - 180-200 30-40
Pizza 1000 emajliran 2 - 190-200 25-35
Skutna torta 2600 emajliran 1 - 160-170 40-50
Švicarska
jabolčna
torta
1900 emajliran 2 10-15 180-200 30-40
Božični ko-
lač
2400 emajliran 2 10 150-160
35-40
2)
Lotarinška
špehovka
1000 1 okrogel
pekač (pre-
mer: 26 cm)
2 10-15 190-210 30-40
electrolux 77
Przeglądanie stron 76
1 2 ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 ... 87 88

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag