Electrolux EKC52550OX Instrukcja Użytkownika Strona 13

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 28
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 12
Jed Količina
(g)
Tempera‐
tura (°C)
Čas (min.) Položaj
rešetk
Pripomočki
Jabolčna
pita
2)
1200 +
1200
180 - 200 50 - 60 1 2 okrogla alumi‐
nizirana pekača
(premer: 20 cm)
Tortice
1)
500 160 - 170 25 - 30 2 pekač
Biskvit brez
maščob
1)
350 160 - 170 25 - 30 1 1 okrogel alumi‐
niziran pekač
(premer: 26 cm)
Maslen kolač 1500 160 - 170
45 - 55
3)
2 pekač
Piščanec, cel 1350 200 - 220 60 - 70 2 rešetka
1 pekač
Piščanec, po‐
lovica
1300 190 - 210 35 + 30 3 rešetka
1 pekač
Svinjski kotlet 600 190 - 210 30 - 35 3 Rešetka
1 pekač
Sadni kruh
4)
800 230 - 250 10 - 15 2 pekač
Polnjeno peci‐
vo iz kvašene‐
ga testa
5)
1200 170 - 180 25 - 35 2 pekač
Pizza 1000 200 - 220 25 - 35 2 pekač
Skutna pogača 2600 170 - 190 60 - 70 2 pekač
Švicarska ja‐
bolčna torta
5)
1900 200 - 220 30 - 40 1 pekač
Božični kolač
5)
2400 170 - 180
55 - 65
6)
2 pekač
Lotarinška špe‐
hovka
5)
1000 220 - 230 40 - 50 1 1 okrogel pekač
(premer: 26 cm)
Kmečki kruh
7)
750 + 750 180 - 200 60 - 70 1 2 aluminizirana
pekača (dolžina:
20 cm)
Romunska
biskvitna tor‐
ta
1)
600 + 600 160 - 170 40 - 50 2 2 aluminizirana
pekača (dolžina:
25 cm) na isti
višini
SLOVENŠČINA 13
Przeglądanie stron 12
1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 27 28

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag