Electrolux ECS2370 Instrukcja Użytkownika

Przeglądaj online lub pobierz Instrukcja Użytkownika dla Nie Electrolux ECS2370. Electrolux ECS2370 Lietotāja rokasgrāmata [en] Instrukcja obsługi

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj

Podsumowanie treści

Strona 2 - TEHNISKIE DATI

10ECS 2070,ECS 2370,ECS 3070Ierîces darbîbas laikå dzirdamaistroksnisIerîces darbîbas laikå ir dzirdami daΩådi trokßñi,kas neliecina par tås darbîbas

Strona 3 - JËSU DROÍÈBAI

11ECS 2070,ECS 2370,ECS 3070Traucéjums Pårbaudiet, vai: Iespéjamais célonis RisinåjumsSaldétavapietiekaminesaldéZa¬å un sarkanå signålspuldzîte ir izg

Strona 4 - IERÈCES APRAKSTS

2ECS 2070,ECS 2370,ECS 3070Tehniskie dati . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2Jüsu droßîbai . . . . .

Strona 5

3ECS 2070,ECS 2370,ECS 3070JËSU DROÍÈBAIVispåréji norådîjumi• Íî ierîce ir paredzéta tikai produktusaldéßanai un uzglabåßanai saskañå ar ßolietoßanas

Strona 6 - LIETOÍANA

4ECS 2070,ECS 2370,ECS 3070“No-frost” (neaizsalstoßå) sistéma“No-frost” (neaizsalstoßå) sistéma spéj gansasaldét svaigus produktus, gan uzglabåt jausa

Strona 7 - Saldétu produktu uzglabåßana

5ECS 2070,ECS 2370,ECS 3070• Gadîjumå, ja saldétava tika transportéta vertikålå pozîcijå, pirms ieslégßanas tåjånovieto normålå pozîcijå 12 stundas.•

Strona 8

6ECS 2070,ECS 2370,ECS 3070Brîdinåjums par temperatüru Ja temperatürå saldétavå neparedzétu iemesludé¬ paaugstinås, atskan skañas brîdinåjumasignåls u

Strona 9 - NODERÈGI PADOMI

7ECS 2070,ECS 2370,ECS 3070Uzmanîbu!• Pirms produktu saldéßanas uzgaidiet, lîdztemperatüra saldétavå pazeminås –18 OCvai zemåk.• Nekådå gadîjumå nepår

Strona 10 - KO DARÈT, JA…

8ECS 2070,ECS 2370,ECS 3070• Saldéjumu un produktus, kas satur daudztaukvielas, uzglabåjiet zemåkajå saldétavasda¬å.• Åtri sasaldéjamu produktu uzglab

Strona 11 - ECS 3070

9ECS 2070,ECS 2370,ECS 3070GrozsGrozs ir paredzéts dzi¬ai produktu saldéßanaiun lai aizsargåtu våkå esoßås gaisa ieplüdes.Rokturi jånovieto atbilstoßi

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag