Electrolux EB3SL7KSP Przewodnik Szybki Start

Przeglądaj online lub pobierz Przewodnik Szybki Start dla Nie Electrolux EB3SL7KSP. Electrolux EB3SL7KSP Quick start guide [fr] [nl] Instrukcja obsługi

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 4
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 0
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Sensor eld
1. Display
2. On/Off
3. Heating Functions or Assisted
Cooking
4. Favourite Programme
5. Temperature selection
6. Down key
7. Up key
8. OK
9. Home Key
10. Time and additional functions
11. Minute Minder
On/Off
Press once - activates the appliance.
Heating Functions
Assisted Cooking
Press once or twice - activates a Heating
Function or an Assisted Cooking function.
Press and hold for 3 seconds - activates or
deactivates the oven lamp.
Fast Heat Up
Press once - checks the temperature when
the appliance operates. Press and hold for
3 seconds - turns Fast Heat Up function on
and off.
Favourite Programme
Press once - opens Favourite Programme
menu. Press and hold for 3 seconds
- saves active function in Favourite
Programme menu.
Home Key
Press once - goes back one level in the
menu. Press and hold for 3 seconds to
show the main menu.
Brief instructions
EB3 GL3/SL7 0/K CN/SP
Przeglądanie stron 0
1 2 3 4

Podsumowanie treści

Strona 1 - Brief instructions

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11Sensor eld1. Display2. On/Off3. Heating Functions or Assisted Cooking4. Favourite Programme5. Temperature selection6. Do

Strona 2 - Heating Functions

30-300°C0:00-23:5916:3000:15 150°C16:3000:15 150°C0:0016:301/30:3017:001/52/53/55/5. . .4/5Heating FunctionsPress oncePress once or twiceTrue Fan Cook

Strona 3 - Assisted Cooking

1-3 kg0:00-23:591/32:3019:001/5**. . .. . .16:3001:451.0 kg16:3001:451.0 kg30-300°C16:3003:00200°C16:3003:00200°C5/54/53/52/5Press twiceAssisted Cooki

Strona 4

Assisted CookingPork/VealRoast Pork Roast Veal Ossobuco Meat Loaf Beef/Game/Lamb Roast Beef Roast Game Roast Lamb Leg of Lamb Poultry Chicken, whole C

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag