Electrolux EON2600WNORDICBM Instrukcja Użytkownika Strona 20

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 36
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 19
20
* Pre-heat the oven
Poultry
Poultry portions
4-6 pieces
per
200-250g
3 220-250 0:35-0:50
Chicken halves
2-4 pieces
per
400-500 g
3 220-250 0:35-0:50
Chicken,
poulard
1-1.5 kg 2 220-250 0:45-1:15
Duck 1.5-2 kg 2 210-220 1:00-1:30
Goose 3.5-5 kg 2 200-210 2:30-3:00
Turkey
2.5-3.5 kg 2 200-210 1:30-2:00
4-6 kg 2 180-200 2:30-4:00
Fish (steaming)
Trout 200-250g 3 200-210* 0:15-0:20
Whole fish 1-1.5 kg 2/3 210-220 0:45-1:15
Type of meat
Quantity
Weight
Shelf
position
Tempera-
ture
ºC
Time
Hrs.:Mins.
Przeglądanie stron 19
1 2 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 35 36

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag