Electrolux EKB500X Instrukcja Użytkownika Strona 16

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 32
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 15
Madvare Funktion Temperatur
(°C)
Tid (min.) Ovnrille
Tærtebund -
mørdej
Varmluft
170 - 180
1)
10 - 25 2
Tærtebund -
rørt dej
Varmluft 150 - 170 20 - 25 2
Apple pie /
Æbletærte (2
forme, 20 cm
diameter, for‐
skudt på skrå)
Varmluft 160 60 - 90 2
Apple pie /
Æbletærte (2
forme, 20 cm
diameter, for‐
skudt på skrå)
Over-/under‐
varme
180 70 - 90 1
Kvarkkage Over-/under‐
varme
170 - 190 60 - 90 1
1)
Forvarm ovnen.
Bagværk på bageplader
Madvare Funktion Temperatur
(°C)
Tid (min.) Ovnrille
Kringle Over-/under‐
varme
170 - 190 30 - 40 3
Tysk julestollen Over-/under‐
varme
160 - 180
1)
50 - 70 2
Brød (rugbrød):
1. Første del
af bagnin‐
gen.
2. Anden del
af bagnin‐
gen.
Over-/under‐
varme
1. 230
1)
2. 160 - 180
1. 20
2. 30 - 60
1
Vandbakkelser/
flødekager
Over-/under‐
varme
190 - 210
1)
20 - 35 3
Roulade Over-/under‐
varme
180 - 200
1)
10 - 20 3
Bradepandeka‐
ge, (tør)
Varmluft 150 - 160 20 - 40 3
Smør-/mandel‐
kage/bistik
Over-/under‐
varme
190 - 210
1)
20 - 30 3
www.electrolux.com16
Przeglądanie stron 15
1 2 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 31 32

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag