Electrolux EBSL80ASP Instrukcja Użytkownika Strona 27

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 40
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 26
ROASTING TABLES
Beef
Type of meat Quan-
tity
Heating
Function
Lev-
el
Tempera-
ture (°C)
Time
(h:min)
Pot roast 1 - 1.5
kg
Conventional
Cooking
1 200 - 250 2:00 - 2:30
Topside beef or fillet per cm of
thickness
- rare
1)
per cm
of
thick-
ness
Turbo Grill 1 190 - 200 0:05 - 0:06
- medium per cm
of
thick-
ness
Turbo Grill 1 180 - 190 0:06 - 0:08
- well done per cm
of
thick-
ness
Turbo Grill 1 170 - 180 0:08 - 0:10
1)
Pre-heat oven
Pork
Type of meat Quan-
tity
Heating
Function
Lev-
el
Tempera-
ture (°C)
Time
(h:min)
Shoulder, neck, ham 1 - 1.5
kg
Turbo Grill 1 160 - 180 1:30 - 2:00
Pork chop 1 - 1.5
kg
Turbo Grill 1 170 - 180 1:00 - 1:30
Meatloaf 750 g -
1 kg
Turbo Grill 1 160 - 170 0:45 - 1:00
Knuckle of pork (pre-
cooked)
750 g -
1 kg
Turbo Grill 1 150 - 170 1:30 - 2:00
Veal
Type of meat Quan-
tity
Heating
Function
Lev-
el
Tempera-
ture (°C)
Time
(h:min)
Roast veal 1 kg Turbo Grill 1 160 - 180 1:30 - 2:00
Knuckle of veal 1.5 - 2
kg
Turbo Grill 1 160 - 180 2:00 - 2:30
ENGLISH 27
Przeglądanie stron 26
1 2 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 39 40

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag