Electrolux KOBBS21X Instrukcja Użytkownika Strona 41

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
Przeglądanie stron 40
Beef Food core temperature (°C)
Rare Medium Well done
Sirloin 45 60 70
Beef Food core temperature (°C)
Less Medium More
Meat loaf 80 83 86
Pork Food core temperature (°C)
Less Medium More
Ham,
Roast
80 84 88
Chop (saddle),
Smoked pork loin,
Smoked loin poached
75 78 82
Veal Food core temperature (°C)
Less Medium More
Roast veal 75 80 85
Knuckle of veal 85 88 90
Mutton / lamb Food core temperature (°C)
Less Medium More
Leg of mutton 80 85 88
Saddle of mutton 75 80 85
Leg of lamb,
Roast lamb
65 70 75
Game Food core temperature (°C)
Less Medium More
Saddle of hare,
Saddle of venison
65 70 75
Leg of hare,
Whole hare,
Leg of venison
70 75 80
ENGLISH 41
Przeglądanie stron 40
1 2 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... 55 56

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag