Electrolux EOC5956AOX Instrukcja Użytkownika Strona 23

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 48
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 22
Kategorija hrane Jed
Meso Govedina
Dušena
Zajec
Stegno (1 - 1,5 kg)
Hrbet
Hrbet (do 1 kg)
Jagnjetina
Stegno (1 - 1,5 kg)
Dušena
Hrbet (1 - 1,5 kg)
Pečenka, srednje
Pečenka, srednje (do 2
kg)
Mesna štruca (750 - 1000
g)
Svinjina
Šunka (1 - 1,5 kg)
Krača, predhodno kuha‐
na
Ledvena pečenka
Ledvena pečenka
Vrat (1 - 1,5 kg)
Pečenka
Pleče (1 - 1,5 kg)
Prekajena svinjska ledve‐
na pečenka (do 1,5 kg)
Goveji zrezek
Srednje pečeno
Srednje pečeno
Manj pečeno
Manj pečeno
Dobro pečeno
Dobro pečeno
Pečenka
Skandinavska govedina
Srednje pečeno
Manj pečeno
Dobro pečeno
Rebrca (1,5 - 2 kg)
Teletina
Krača (1,5 - 2 kg)
Ledvena pečenka
Pečenka
Divjačina
Stegno (1,5 - 2 kg)
Hrbet (1,5 - 2 kg)
Jedi iz pečice Lazanja
Lazanja, zamrznjena
Narastek s testeninami
Gratiniran krompir
Sladke jedi
Gratinirana zelenjava
Pica, pita in quiche Francoske štručke s stopl‐
jenim sirom
Obloženi kruhki
Pizza
Debelo, zamrznjeno
Ohlajeno
Dodatno obložen
Zamrznjeno
Prigrizki, zamrznjeni
Tanko testo
Lotarinška špehovka
Pikantna pita
SLOVENŠČINA 23
Przeglądanie stron 22
1 2 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 47 48

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag