Electrolux EOB9956XAX Instrukcja Użytkownika Strona 40

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 72
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 39
Pokrm Teplota (°C) Čas (min) Úroveň v rúre
Brokolica, ružič‐
ky
1)
99 13 - 15 2
Huby krájané na
plátky
99 15 - 20 2
Hrášok 99 20 - 30 2
Fenikel 99 25 - 35 2
Mrkva 99 25 - 35 2
Kaleráb, prúžky 99 25 - 35 2
Paprika, prúžky 99 15 - 20 2
Pór, krúžky 99 20 - 30 2
Zelené fazuľky 99 35 - 45 2
Valeriánka poľ‐
ná, ružičky
99 20 - 25 2
Ružičkový kel 99 25 - 35 2
Červená repa 99 70 - 90 2
Hadomor špa‐
nielsky
99 35 - 45 2
Zeler, kocky 99 20 - 30 2
Špargľa, zelená 99 15 - 25 2
Špargľa, biela 99 25 - 35 2
Špenát, čerstvý 99 15 - 20 2
Lúpané paradaj‐
ky
99 10 2
Biela fazuľa 99 25 - 35 2
Kel 99 20 - 25 2
Cukina, plátky 99 15 - 25 2
Strukoviny,
blanšírované
99 20 - 25 2
Zelenina, blan‐
šírovaná
99 15 2
Sušená fazuľa,
namáčaná (po‐
mer vody a fa‐
zule 2:1)
99 55 - 65 2
Cukrový hrášok 99 20 - 30 2
www.electrolux.com40
Przeglądanie stron 39
1 2 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... 71 72

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag