Electrolux EOB8857AOX Instrukcja Użytkownika Strona 28

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 56
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 27
Pokrm Teplota (°C) Čas (min) Úroveň v rúre
Zemiakové
knedle
99 35 - 45 2
Neošúpané ze‐
miaky, stredné
99 45 - 55 2
Ryža (pomer vo‐
dy a ryže 1:1)
1)
99 35 - 45 2
Var. zemiaky, na
1/4
99 35 - 45 2
Žemľová knedľa 99 35 - 45 2
Čerstvé taglia‐
telle
99 15 - 25 2
Polenta (pomer
vody k polente
3:1)
99 40 - 50 2
Bulgur (pomer
vody a bulguru
1:1)
99 25 - 35 2
Kuskus (pomer
vody a kuskusu
1:1)
99 15 - 20 2
Špecle (nemec‐
ký typ cestovín)
99 25 - 30 2
Ryža (pomer vo‐
dy a ryže 1:1)
99 30 - 35 2
Šošovica, červe‐
ná (pomer vody
a šošovice 1:1)
99 20 - 30 2
Šošovica, hnedá
a zelená (pomer
vody a šošovice
2:1)
99 55 - 60 2
Ryžový puding
(pomer mlieka a
ryže 2,5:1)
99 40 - 55 2
Semolinový pu‐
ding (pomer
mlieka a semolí‐
ny 3,5:1)
99 20 - 25 2
1)
Pomer vody a ryže sa môže zmeniť podľa druhu ryže.
www.electrolux.com28
Przeglądanie stron 27
1 2 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 55 56

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag