Electrolux EOB8751AOX Instrukcja Użytkownika Strona 24

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 44
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 23
Vrsta jela
Intervalno pečenje 50/50 (količina vode: otprilike 300 ml)
Položaj rešetke Temperatura (°C)
Vrijeme
(min.)
Mala riba do 350 g 2 90 25 - 35
Cijela riba do 1.000 g 2 90 35 - 45
1)
nastavite kuhati daljnjih pola sata sa zatvorenim vratima.
Ponovno zagrijavanje
Vrsta jela
Intervalno pečenje 50/50 (količina vode: otprilike 300 ml)
Položaj rešetke Temperatura (°C)
Vrijeme
(min.)
Valjušci 2 85 25 - 35
Tjestenina 2 85 20 - 25
Riža 2 85 20 - 25
Jela na jednom tanjuru 2 85 20 - 25
11.7 Intervalno pečenje 25/75
Vrsta jela
Intervalno pečenje 25/75
1)
Položaj rešetke Temperatura (°C)
Vrijeme
(min.)
Svinjsko pečenje, 1.000 g 2 160 - 180 90 - 100
Goveđe pečenje, 1.000 g 2 180 - 200 60 - 90
Teleće pečenje 1.000 g 2 180 80 - 90
Mesna štruca, sirova, 500 g 2 180 30 - 40
Dimljeni svinjska rebra 600 -
1.000 g (mariniranje 2 sata)
2 160 - 180 60 - 70
Pile 1.000 g 2 180 - 200 50 - 60
Patka 1.500 - 2.000 g 2 180 70 - 90
Guska 3.000 g 1 170 130 - 170
Zapečeni krumpir 2 160 - 170 50 - 60
Zapečena tjestenina 2 190 40 - 50
Lasagne 2 180 45 - 55
Razne vrste kruha 500 - 1.000 g 2 180 - 190 50 - 60
Peciva-kiflice 40 - 60 g 2 180 - 210 30 - 40
Peciva-kiflice spremni za pečenje 2 200 10 - 20
Bageti spremni za pečenje 40 -
50 g
2 200 20 - 30
24
www.electrolux.com
Przeglądanie stron 23
1 2 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 43 44

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag