Electrolux EOB67200X Instrukcja Użytkownika Strona 32

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 48
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 31
32 electrolux
Tabel Þepuºã pentru carne
Fel de mâncare
Temperatura zonei de mijloc a
cãrnii
Carne de vitã
Fripturã la grãtar sau file înãuntru roºie (tipic englezesc)
înãuntru roz (mediu)
înãuntru prãjit
45 - 50 °C
60 - 65 °C
70 - 75 °C
Carne de porc
Spatã de porc, jambon, ceafã 80 - 82 °C
Cotlet (spate), pulpã 75 - 80 °C
Fripturã din carne tocatã 75 - 80 °C
Carne de viþel
Fripturã de viþel 75 - 80 °C
Pulpã de viþel 85 - 90 °C
Batal / miel
Pulpã de batal 80 - 85 °C
Spate de batal 80 - 85 °C
Fripturã de miel, pulpã de miel 70 - 75 °C
Vânat
Spate de iepure 70 - 75 °C
Pulpã de iepure 70 - 75 °C
Iepure întreg 70 - 75 °C
Spate de cãprioarã, spate de cerb 70 - 75 °C
Pulpã de cãprioarã, pulpã de cerb 70 - 75 °C
Przeglądanie stron 31
1 2 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 47 48

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag