Electrolux EOB3311AOX Instrukcja Użytkownika Strona 35

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 48
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 34
VRSTA JEDI
Gretje zgoraj in spo‐
daj
Vroči zrak
Čas pripra‐
ve [min]
Opombe
Položaj re
šetk
Temp
[°C]
Položaj re
šetk
Temp
[°C]
Kunec 2 190 2 175 150 - 200 Razkosan
Fazan 2 190 2 175 90 - 120 Cel
RIBA
VRSTA JEDI
Gretje zgoraj in spo‐
daj
Vroči zrak
Čas pripra‐
ve [min]
Opombe
Položaj re‐
šetk
Temp
[°C]
Položaj re‐
šetk
Temp
[°C]
Postrv/orada 2 190 2 175 40 - 55 3 - 4 ribe
Tuna/losos 2 190 2 175 35 - 60 4 - 6 filejev
9.5 Mali žar
Pečico segrevajte 3 minute pred vstav‐
ljanjem živil.
Količina Mali žar Čas priprave [min]
VRSTA JEDI Kosov [g] Položaj re‐
šetk
Temp
[°C]
1. stran 2. stran
Goveji zrezki 4 800 4 maks. 12 - 15 12 - 14
Biftki 4 600 4 maks. 10 - 12 6 - 8
Klobase 8 - 4 maks. 12 - 15 10 - 12
Svinjski kotleti 4 600 4 maks. 12 - 16 12 - 14
Piščanec (polovi‐
ca)
2 1000 4 maks. 30 - 35 25 - 30
Kebab 4 - 4 maks. 10 - 15 10 - 12
Piščančje prsi 4 400 4 maks. 12 - 15 12 - 14
Hamburger 6 600 4 maks. 20 - 30 -
Ribji file 4 400 4 maks. 12 - 14 10 - 12
Popečeni obloženi
kruhki
4 - 6 - 4 maks. 5 - 7 -
Popečen kruh 4 - 6 - 4 maks. 2 - 4 2 - 3
9.6 Infra pečenje
Govedina
VRSTA JEDI Količina Položaj rešetk
Temperatura
[°C]
Čas [min]
Goveji zrezek ali file,
manj pečen
na cm debeline 1 ali 2
190 - 200
1)
5 - 6
SLOVENŠČINA 35
Przeglądanie stron 34
1 2 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 47 48

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag