Electrolux EOC45651OX Instrukcja Użytkownika Strona 31

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 40
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 30
Složenci - Slatki Temperatura jezgre hrane (°C)
Manje Srednje peče‐
no
Više
Složenac s bijelim kruhom
sa/bez povrća,
Složenac s rižinom kašom
sa/bez povrća,
Slatki složenac s rezancima
80 85 90
10.18 Informacije za ustanove
za testiranje
Testiranje u skladu s EN 60350-1:2013 i
IEC 60350-1:2011.
Pečenje na jednoj razini. Pečenje u kalupima
Jelo Funkce Temperatura
(°C)
Vrijeme
(min)
Položaj re‐
šetke
Biskvit bez masnoće Vrući zrak 140 - 150 35 - 50 2
Biskvit bez masnoće Gornji/donji grijač 160 35 - 50 2
Pita od jabuka (2
kalupa Ø20 cm,
dijagonalno po‐
stavljeni)
Vrući zrak 160 60 - 90 2
Pita od jabuka (2
kalupa Ø20 cm,
dijagonalno po‐
stavljeni)
Gornji/donji grijač 180 70 - 90 1
Pečenje na jednoj razini. Biskviti
Koristite treći položaj police u pećnici.
Jelo Funkce Temperatura (°C) Vrijeme
(min)
Prhko tijesto / Prutići Vrući zrak 140 25 - 40
Prhko tijesto / Prutići Gornji/donji grijač
160
1)
20 - 30
Sitni kolači (po 20 na pliti‐
ci)
Vrući zrak
150
1)
20 - 35
Sitni kolači (po 20 na pliti‐
ci)
Gornji/donji grijač
170
1)
20 - 30
1)
Prethodno zagrijte pećnicu.
HRVATSKI 31
Przeglądanie stron 30
1 2 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... 39 40

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag