Electrolux OCB450NX Instrukcja Użytkownika Strona 25

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 36
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 24
Matvarer Tid (min) Skuffplassering
1. side 2. side
Toast / Ristet brød 1 - 3 1 - 3 3
Varme smørbrød 6 - 8 - 2
10.10 Frossen mat
Fjern emballasjen fra maten. Legg
maten på en tallerken.
Ikke dekk til med tallerken eller skål.
Det kan forlenge tinetiden.
Bruk funksjonen Ekte varmluft.
Matvarer Temperatur (°C) Tid (min) Skuffplassering
Frossen pizza 200 – 220 15 – 25 3
Frossen panpizza 190 – 210 20 – 25 3
Avkjølt pizza 210 – 230 13 – 25 3
Frosne pizzabiter 180 – 200 15 – 30 3
Pommes frites, tyn‐
ne
1)
210 – 230 20 – 30 3
Pommes frites, tyk‐
ke
1)
210 – 230 25 – 35 3
Croquetter
1)
210 – 230 20 – 35 3
Reven potetegrateng 210 – 230 20 – 30 3
Fersk lasagne/
cannelloni
170 – 190 35 – 45 2
Frossen Lasagne /
Cannelloni
160 – 180 40 – 60 2
Kyllingvinger 190 – 210 20 – 30 3
1)
Snu 2 eller 3 ganger under steking.
Tabell for frossen ferdigmat
Matvarer Funksjon Tempera‐
tur (°C)
Tid (min) Skuffplasse‐
ring
Frossen pizza
1)
Top / Bottom
Heat
etter pro‐
dusentens
anvisnin‐
ger
etter produsen‐
tens anvisninger
2
Pommes frites
2)
(300 – 600 g)
Top / Bottom
Heat eller gratine‐
ring med vifte
200 – 220 etter produsen‐
tens anvisninger
2
NORSK 25
Przeglądanie stron 24
1 2 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 35 36

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag