Electrolux GHL3046SW Instrukcja Użytkownika Strona 20

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
Przeglądanie stron 19
Food Temperature
(°C)
Time (min) Shelf posi‐
tion
Yeast plait
1)
190 - 200 50 - 60 4
Swiss bread rolls 190 - 200 30 - 40 4
Loaves depending on size 190 - 200 50 - 60 4
Bread rolls 190 - 200 25 - 35 4
Swiss ham rolls, 1 kg 180 100 - 110 4
Frischback rolls 190 - 200 20 - 30 4
Frischback cookies 190 - 200 20 - 30 4
Pizzas (original baking tray) 190 - 200 20 - 30 4
1)
Line the baking tray with non-stick paper
Toast, bakes, gratins
Food Temperature
(°C)
Time (min) Shelf posi‐
tion
Hawaii toast 220 - 230 15 - 25 4
Mushroom toast 220 - 230 15 - 25 4
Noodle casserole 200 - 210 45 - 55 4
Cherry soufflè 200 - 210 45 - 55 4
Potato gratin 200 - 210 45 - 55 4
Tomato with cheese topping 200 - 210 30 - 35 4
Baked alaska 235 - 245 3 - 6 4
Vegetables, rice, corn - as side dishes
Food Temperature
(°C)
Time (min) Shelf posi‐
tion
Corn, covered 190 - 200 45 - 55 4
Rice, covered 190 - 200 35 - 45 4
Oven chips (parboiled) 210 - 220 50 - 60 4
Oven chips (raw) 200 - 210 50 - 60 4
Oven potatoes/roast potatoes 200 - 210 50 - 60 4
Duchess potatoes 200 - 210 40 - 50 4
www.electrolux.com20
Przeglądanie stron 19
1 2 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 31 32

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag