Electrolux EVY3841AOX Instrukcja Użytkownika Strona 22

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 40
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 21
Matvarer Funksjon Tempera‐
tur (°C)
Tid (min) Skuffplas‐
sering
Small cakes / Småka‐
ker
1)
Ekte varmluft 160 20 – 35 2
Small cakes / Småka‐
ker
1)
Over-/Under‐
varme
170 20 – 35 2
1)
Forvarm ovnen.
11.6 Gryteretter/grateng
Matvarer Funksjon Temperatur
(°C)
Tid (min) Skuffplasse‐
ring
Makaronigra‐
teng
Over-/Under‐
varme
180 – 200 45 – 60 1
Lasagne Over-/Under‐
varme
180 – 200 25 – 40 1
Grønnsaksgra‐
teng
1)
Gratinering
med vifte
160 – 170 15 – 30 1
Bagetter med
smeltet ost
Ekte varmluft 160 – 170 15 – 30 1
Boller/kanelbol‐
ler
Over-/Under‐
varme
180 – 200 40 – 60 1
Fiskeretter i
form
Over-/Under‐
varme
180 – 200 30 – 60 1
Fylte grønnsa‐
ker
Ekte varmluft 160 – 170 30 – 60 1
1)
Forvarm ovnen.
11.7 Varmluft med fukt
Matvarer Temperatur (°C) Tid (min) Skuffplassering
Makaronigrateng 180 – 200 45 – 60 1
Lasagne 180 – 200 45 – 60 1
Potetgrateng 190 – 210 55 – 80 1
Desserter 180 – 200 45 – 60 1
Tysk ringkake eller
brioche
160 – 170 50 – 70 1
Flettebrød / Brød
Crown
170 – 190 40 – 50 1
www.electrolux.com22
Przeglądanie stron 21
1 2 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 39 40

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag