Electrolux EOB5341AOW Instrukcja Użytkownika Strona 12

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 28
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 11
Kaker/bakst/brød på stekebrett
Baketype
Ovnsfunk-
sjon
Brettplasse-
ring
Temperatur
°C
Tid (min.)
Flettebrød/-
krans
Over-/under-
varme
3 170 - 190 30 - 40
Julekake Over-/under-
varme
2
160 - 180
1)
50 - 70
Brød (rug-
brød):
1.
Første del
av bake-
proses-
sen.
2.
Andre del
av bake-
proses-
sen.
Over-/under-
varme
1
1.
230
1)
2.
160 - 180
1.
20
2.
30 - 60
Vannbakkels/
eclair
Over-/under-
varme
3
190 - 210
1)
20 - 35
Rullekake Over-/under-
varme
3
180 - 200
1)
10 - 20
Strøsselkake,
tørr
Ekte varmluft 3 150 - 160 20 - 40
Mandelkake
med smør/
sukkerkaker
Over-/under-
varme
3
190 - 210
1)
20 - 30
Fruktterter (av
gjærdeig/suk-
kerbrødmiks)
2)
Ekte varmluft 3 150 35 - 55
Fruktterter (av
gjærdeig/suk-
kerbrødmiks)
2)
Over-/under-
varme
3 170 35 - 55
Fruktterter av
mørdeig
Ekte varmluft 3 160 - 170 40 - 80
Langpanneka-
ke med øm-
fintlig fyll
(f.eks. kvark,
krem, pud-
ding)
Over-/under-
varme
3
160 - 180
1)
40 - 80
1)
Forvarm stekeovnen.
2)
Bruk langpanne.
12
www.electrolux.com
Przeglądanie stron 11
1 2 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 27 28

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag