Electrolux EOB2000AOW Instrukcja Użytkownika Strona 11

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 36
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 10
TYPE MA-
TRETT
Over-/undervar-
me
Varmluft
Tilbered-
ningstid
[min]
Merknader
Brett-
plasse-
ring
Temp
. [°C]
Brett-
plasse-
ring
Temp
. [°C]
Kalkun 2 180 2 160 210 - 240 Hel
And 2 175 2 220 120 - 150 Hel
Gås 2 175 1 160 150 - 200 Hel
Kanin 2 190 2 175 60 - 80 Skåret i skiver
Hare 2 190 2 175 150 - 200 Skåret i skiver
Fasan 2 190 2 175 90 - 120 Hel
FISK
TYPE MA-
TRETT
Over-/undervar-
me
Varmluft
Tilbered-
ningstid
[min]
Merknader
Brett-
plasse-
ring
Temp
. [°C]
Brett-
plasse-
ring
Temp
. [°C]
Ørret/bras-
me
2 190 2 175 40 - 55 3 - 4 fisk
Tunfisk/laks 2 190 2 175 35 - 60 4 - 6 fileter
7.5 Min. Grill
Forvarm den tomme ovnen i 10
minutter før steking.
Mengde Min. Grill Tilberedningstid
[min]
TYPE MA-
TRETT
Styk-
ker
[g] Brett-
plasse-
ring
Temp.
[°C]
1. side 2. side
Fileter 4 800 4 maks. 12-15 12-14
Biffer 4 600 4 maks. 10-12 6-8
Pølser 8 - 4 maks. 12-15 10-12
Svinekoteletter 4 600 4 maks. 12-16 12-14
Kylling (delt i to) 2 1000 4 maks. 30-35 25-30
Spyd 4 - 4 maks. 10-15 10-12
Kyllingbryst 4 400 4 maks. 12-15 12-14
Hamburger 6 600 4 maks. 20-30 -
Fiskefilet 4 400 4 maks. 12-14 10-12
Grillsmørbrød 4-6 - 4 maks. 5-7 -
Ristet brød 4-6 - 4 maks. 2-4 2-3
NORSK 11
Przeglądanie stron 10
1 2 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 35 36

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag