Electrolux EOB1000AOX Instrukcja Użytkownika Strona 10

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 36
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 9
Brød og pizza
Matvarer Over- og undervarme Tid (min) Kommentarer
Temperatur
(°C)
Brettplasser-
ing
Loff
1)
190 1 60 – 70 1 – 2 stykker á
500 gr. per stk.
Rugbrød 190 1 30 – 45 I en brødform
Rundstykker
1)
190 2 25 – 40 6 – 8 rundstyk-
ker på et steke-
brett
Pizza
1)
230 – 250 1 10 – 20 I et stekebrett
eller en grill – /
stekepanne
Scones
1)
200 3 10 – 20 På et stekebrett
1)
Forvarm ovnen i 10 minutter.
Gratenger
Matvarer Over- og undervarme Tid (min) Kommentarer
Temperatur
(°C)
Brettplasser-
ing
Pasta-flan 200 2 40 – 50 I en form
Grønnsakspud-
ding
200 2 45 – 60 I en form
Quiche
1)
180 1 50 – 60 I en form
Lasagne
1)
180 – 190 2 25 – 40 I en form
Cannelloni
1)
180 – 190 2 25 – 40 I en form
1)
Forvarm ovnen i 10 minutter.
Kjøtt
Matvarer Over- og undervarme Tid (min) Kommentarer
Temperatur
(°C)
Brettplasser-
ing
Storfekjøtt 200 2 50 – 70 På en rist
Svinekjøtt 180 2 90 – 120 På en rist
Kalvekjøtt 190 2 90 – 120 På en rist
Engelsk roast-
biff, lett stekt –
rød
210 2 50 – 60 På en rist
www.electrolux.com10
Przeglądanie stron 9
1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 35 36

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag